maandag 7 januari 2013

Gratis Chatspreekuur bij Mirjam.nu

Voor veel mensen is online coaching, therapie en andere hulpverlening nog onbekend. Wel wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de diverse gratis sites die vele instanties in het leven hebben geroepen. Men kan programma's volgen die gebaseerd zijn op protocollaire behandelingen en bewezen coachings- en therapiemethoden. Vaak kan men ook direct terecht via een chatmodule.

Mindful Analysis is op een beperkte wijze ook via chat toe te passen. Om de online drempel nog lager te maken dan die al is, gaat het chatspreekuur van Mirjam.nu in 2013 weer in.

Er is de mogelijkheid om maximaal een half uur met een van onze MA's te chatten over onderwerpen die geschikt zijn voor Mindful Analysis. Denk dan aan vragen die betrekking hebben op je loopbaan, je onderneming, je privéleven en natuurlijk ook de combinatie daarvan. Plotselinge zorgen kunnen geuit worden, een gesprek kan kort en krachtig worden voorbereid. Maar het spreekuur dient ook ter kennismaking met onze manier van werken.

Die is er vooral op gericht om jou, voornamelijk via geschreven taal. snel helderheid te kunnen doen verkrijgen over de zaken waarmee je zit. Want alleen met je eigen inzichten kom je eruit. En de MA is getraind om je daar snel en vakkundig in te begeleiden. Mindful en Analytisch!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Graag je reactie!